Om Gymlivet

februari 8, 2016

 

Hej, jag heter Johannes.

Det är jag som skapade Gymlivet.com och all information som finns på sidan!

DU är antagligen här eftersom du vill ta nästa steget inom din träning. Då har du kommit rätt. Jag skriver allt om träning och kost för att du ska få en snyggare, starkare och nyttigare kropp!

Hur Gymlivet kan hjälpa dig?

“The more knowledge you have, the more you’re free to rely on your instincts.” – Arnold Schwarzenegger

Kunskap är viktigt, speciellt inom träning, om du inte har den kunskap som krävs kommer du aldrig att få några resultat utav din träning. Teknik är allt när det kommer till träning, om du inte tränar på rätt sätt så minskar inte bara dina resultat utan chansen finns även att du skadar dig!

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska träna och det är just därför Gymlivet finns här för dig. Mitt mål är att dela med mig av så mycket information som möjligt för att underlätta för dig under och utanför gymmet.

Vi kan alla nå de resultat vi drömmer om, det handlar bara om dedikation och kunskap. Om du är intresserad att förbättra ditt liv för alltid kan du börja här!

Vem är Johannes Källman?

Jag är en kille på 23 år som för tillfället studerar. Jag började träna på gym när jag fyllde 16, jag kommer ihåg hur jag bönade på gymmet för att få börja tidigare(åldersgränsen var 16 år) men jag fick inte! Men när jag fyllde år började jag träna och trodde att jag var starkast i världen. I verkligheten fick jag inga resultat under nästan ett år. Sen insåg jag att jag var fast och började läsa på, och min passion växte fram.

Under de tre senaste åren har jag tränat seriöst och läst på otroligt mycket om kost och träning. Jag har även fått resultat jag är nöjd med!

Jag är ingen expert,  och jag tävlar inte i bodybuilding eller styrkelyft. Däremot älskar jag allt som har med träning att göra, så jag insåg att jag kunde dela med mig av den kunskapen jag har samlat på mig till alla andra också.

Jag insåg snabbt att jag också gillar att skriva och studera olika ämnen på ett djupare sätt, vilket hände automatiskt när jag började skriva ett inlägg. Därför är mitt mål att skriva djupa och ingående inlägg som är lätta att förstå för oss vanliga personer. Jag vill skriva om den information vi faktiskt kan använda oss av i vår vardag!

Vad än ditt mål är så kan du och jag uppnå det tillsammans, för allting är lättare när man är två. Det vore sjukt kul om jag kunde hjälpa just dig!

Min filosofi om träning

Jag tränar för att jag tycker det är roligt, det är roligt att se resultat, vare sig det är på gymmet med tyngre vikter, i spegeln eller inom dig. Jag vet att många hatar att träna, och jag förstår varför. Jag kände likadant när jag började träna, och det var för att jag inte fick något resultat.

Men jag har bra nyheter, med all kunskap jag har samlat på mig har jag fått resultat på gymmet! Det är därför jag tycker vilodagar är det värsta som finns, jag vill träna varje dag för att det är så roligt. Vilodagarna är betydligt jobbigare än dem dagarna jag tränar. Jag vill att du ska känna samma känsla som jag när du går till gymmet, inte ”Oh nej då var det dags igen…”. Det ska vara roligt att träna. Jag vill hjälpa dig hitta den känslan.

All träning är bra, personligen har jag hittat min favoritform, nämligen styrketräning. För vissa kanske yoga eller simning är bättre, och då kan jag tyvär inte hjälpa dig. 🙁

Men om du gillar eller är sugen att testa på styrketräning så finns allt du behöver veta här på Gymlivet!

Som jag nämnde tidigare kan alla nå sina mål med dedikation och kunskap. Det finns inget som heter ”dåliga gener”. Det absolut viktigaste när det kommer till träning är ditt mindset. Du måste inse att det är jobbigt att träna, och det är just det som gör det så roligt. Inga mer ursäkter!

Nu kör vi, läs det som verkar intressant och som du kan ha användning av. Här är mina favoritartiklar som jag tycker alla borde läsa.

Är det något du undrar så är det bara att fråga, annars vore det jättekul om du bara sa hej!

Lycka till med träningen!

Johannes Källman

About the Author

Johannes Källman

Hej, jag heter Johannes och har skapat Gymlivet och jag tror att ALLA kan få sin drömkropp. Om du tyckte om vad du läste får du gärna prenumerera på Gymlivets nyhetsbrev, annars finns det hundratals fler artiklar du kan läsa här på Gymlivet.com

Leave a Comment: