fbpx
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"ed151":{"name":"Main Accent","parent":-1},"12ff1":{"name":"Accent Dark","parent":"ed151"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"ed151":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"12ff1":{"val":"rgb(68, 19, 19)","hsl_parent_dependency":{"h":0,"l":0.17,"s":0.57}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"ed151":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"12ff1":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
0kr
Cart

Du har inga produkter i varukorgen.

Aminosyror - Kosttillskott

Aminosyror är organiska föreningar som tillsammans utgör protein.

Det skulle därför kunna ses som kroppens byggstenar.

Det finns många olika kosttillskott av aminosyror, med många olika användningsområden.

Guider:

Lysin är en essentiell aminosyra som ibland dyker upp i diskussioner kring kosttillskott och muskeltillväxt. Men hur väl fungerar det?

Allt Om Lysin | Bästa Lysin Tillskott 2022

D-asparaginsyra (DAA) är en aminosyra som reglerar hormoner i kroppen, men marknadsförs även som ett tillskott för ökat testosteron.

Allt om D-Asparaginsyra | Bästa DAA-Tillskott 2022

L-teanin är en aminosyra som framför allt kan hittas i te eller som kosttillskott, där det ofta används på grund av dess avslappnade effekt.

Allt om Teanin | Bästa Teanin-Tillskott 2022

Glycin är en aminosyra och populärt kosttillskott för förbättrad sömnkvalitet och träningsprestation. Men hur väl stämmer detta?

Allt om Glycin | Bästa Glycin-Tillskott 2022

L-Karnitin är en aminosyra och kosttillskott som framför allt används för dess positiva träningsrelaterade effekter och fördelar.

Allt Om L-Karnitin | Bästa Karnitin-Tillskottet 2022

N-acetylcystein, eller NAC, är ett kosttillskott som används på grund av dess antioxidativa förmåga i kroppen, men hur effektivt är det?

Allt Om NAC | Bästa Tillskott Av L-Cystein 2022

L-Tyrosin är en aminosyra vars primära användning som kosttillskott är relaterat till fettförbränning, men stämmer det verkligen?

Allt om L-Tyrosin | Bästa Tyrosintillskott 2022

L-Leucin är den huvudsakliga ingrediensen inom BCAA, och tas ofta som ett kosttillskott på grund av effekter relaterat till muskeltillväxt.

Allt om L-Leucin | Bästa Leucintillskott 2022

L-arginin är en aminosyra som är populärt som kosttillskott vid träning. Men hur bra är det egentligen och finns det andra alternativ?

Allt Om L-Arginin | Bästa L-Arginin 2022

L-citrullin eller Citrullinmalat är ett kosttillskott som blir mer populärt, med goda anledningar sett till dess hälso- och träningsfördelar.

Allt om L-Citrullin | Bästa Citrullinmalat 2022

L-glutamin är ett populärt kosttillskott som har fått allt mer uppmärksamhet på sistone. Men är det verkligen så effektivt som påstås?

Din Guide Till L-Glutamin | Bästa L-Glutamin 2022

Beta-alanin är en populär aminosyra som ofta finns i PWO, vars positiva effekter på muskeluthållning och muskeltillväxt är lovande.

Din Guide Till Beta-Alanin | Bästa Beta-Alanin 2022