fbpx
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"ed151":{"name":"Main Accent","parent":-1},"12ff1":{"name":"Accent Dark","parent":"ed151"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"ed151":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"12ff1":{"val":"rgb(68, 19, 19)","hsl_parent_dependency":{"h":0,"l":0.17,"s":0.57}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"ed151":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"12ff1":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
0,00kr
Cart

Du har inga produkter i varukorgen.

Hjärthälsa - Kosttillskott

Hjärt- och kärlsjukdomar är något man bör undvika i den mån som är möjligt.

Högt blodtryck, kolesterol och andra tillstånd är däremot vanligare än vad man kan tro, och det är viktigt att aktivt försöka bekämpa det så gott man kan.

Som tur är finns det många olika kosttillskott som kan ha en påtaglig positiv effekt på din hjärthälsa.

Guider:

Pycnogenol är en form av tallbarksextrakt som har många positiva effekter inom fler olika användningsområden.

Din Guide Till Pycnogenol | Bästa Tallbark Extrakt 2021

Grönt te är en av världens mest populära drycker, och används ofta för att förbättra allmänhälsa och främja viktnedgång.

Guide Till Grönt Te Extrakt | Bästa Kosttillskott av Grönt Te 2021

L-Karnitin är en aminosyra och kosttillskott som framför allt används för dess positiva träningsrelaterade effekter och fördelar.

Allt Om L-Karnitin | Bästa Karnitin-Tillskottet 2021

Selen, en essentiell mineral som krävs för att bibehålla en rad olika funktioner i kroppen. Men bör du ta ett tillskott av Selen eller inte?

Allt Om Selen | Bästa Selentillskott 2021

Här går vi igenom allt om ashwagandha, dess fördelar, dosering, biverkningar och användningsområden, samt de bästa tillskotten.

Allt Om Ashwagandha | Bästa Ashwagandha 2021

Spirulina är något som har fått mycket uppmärksamhet till följd av dess hälsofördelar. Här går vi igenom de bästa spirulinatillskotten.

Bästa Spirulina-tillskott: Din Guide Till Spirulina

Omega-3 är en essentiell fettsyra, gjord av EPA och DHA, vilket vi behöver för att hålla oss hälsosamma. Här är de bästa omega-3 tillskotten.

Bästa Omega-3 Tillskott: En Guide Till Fiskolja

Gurkmeja, och specifikt kurkurim är ett av de mest välstuderade kosttillskotten som bidrar med bland annat anti-inflammatoriska egenskaper.

Bästa Gurkmeja 2021: En Guide Till Kurkumin Tillskott