fbpx
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"ed151":{"name":"Main Accent","parent":-1},"12ff1":{"name":"Accent Dark","parent":"ed151"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"ed151":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"12ff1":{"val":"rgb(68, 19, 19)","hsl_parent_dependency":{"h":0,"l":0.17,"s":0.57}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"ed151":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"12ff1":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
0,00kr
Cart

Du har inga produkter i varukorgen.

Kognition - Kosttillskott

Många letar efter sätt att hålla sig mer alert, uppmärksam och fokuserad. Det är även viktigt att försöka bibehålla dessa funktioner under senare år i livet, där det är än mer viktigt att ta vara på sin kognition.

Här kan du hitta guider kring de kosttillskott som kan hjälpa din kognition och hjärnhälsa.

Guider:

Rosenrot är en så kallad adaptogen som används som ett kosttillskott för att motverka eventuell stress och förbättra din kognitiva förmåga.

Din Guide Till Rosenrot | Bästa Rosenrot Tillskott 2021

Ginseng är ett otroligt populärt örttillskott som har använts under en mycket lång tid för dess uppiggande och skyddande effekt.

Din Guide Till Ginseng | Bästa Panax Ginseng Tillskott 2021

Grönt te är en av världens mest populära drycker, och används ofta för att förbättra allmänhälsa och främja viktnedgång.

Guide Till Grönt Te Extrakt | Bästa Kosttillskott av Grönt Te 2021

5-Hydroxitryptofan (5-HTP) är en aminosyra som sedan konverteras till signalsubstansen serotonin. Hur kan det påverka kognition & viktnedgång?

Allt Om 5-Hydroxitroptofan (5-HTP) | Serotonin & Viktnedgång

L-teanin är en aminosyra som framför allt kan hittas i te eller som kosttillskott, där det ofta används på grund av dess avslappnade effekt.

Allt om Teanin | Bästa Teanin-Tillskott 2021

L-Karnitin är en aminosyra och kosttillskott som framför allt används för dess positiva träningsrelaterade effekter och fördelar.

Allt Om L-Karnitin | Bästa Karnitin-Tillskottet 2021

Selen, en essentiell mineral som krävs för att bibehålla en rad olika funktioner i kroppen. Men bör du ta ett tillskott av Selen eller inte?

Allt Om Selen | Bästa Selentillskott 2021

Koffein är den mest populära psykoaktiva substansen i världen med många olika fördelar som även är träningsrelaterade.

Allt om Koffein & Träning | Bästa Koffeintillskotten 2021

Här går vi igenom allt om ashwagandha, dess fördelar, dosering, biverkningar och användningsområden, samt de bästa tillskotten.

Allt Om Ashwagandha | Bästa Ashwagandha 2021

Omega-3 är en essentiell fettsyra, gjord av EPA och DHA, vilket vi behöver för att hålla oss hälsosamma. Här är de bästa omega-3 tillskotten.

Bästa Omega-3 Tillskott: En Guide Till Fiskolja

Gurkmeja, och specifikt kurkurim är ett av de mest välstuderade kosttillskotten som bidrar med bland annat anti-inflammatoriska egenskaper.

Bästa Gurkmeja 2021: En Guide Till Kurkumin Tillskott

Kreatin är en av de mest beprövade kosttillskottet som finns ute på marknaden. Men vad är det egentligen, och vilka fördelar medför det?

Din Guide Till Kreatin | Det Bästa Kreatintillskottet 2021