fbpx
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"ed151":{"name":"Main Accent","parent":-1},"12ff1":{"name":"Accent Dark","parent":"ed151"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"ed151":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"12ff1":{"val":"rgb(68, 19, 19)","hsl_parent_dependency":{"h":0,"l":0.17,"s":0.57}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"ed151":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"12ff1":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
0,00kr
Cart

Du har inga produkter i varukorgen.

Ledhälsa - Kosttillskott

Att känna besvär och smärta i leder är ett vardagligt problem för många. 

Oavsett om du känner ledvärk på grund av tuff träning eller som en konsekvens av åldrandet är det något man helst undviker.

Som tur är finns det många olika kosttillskott som kan ha en påtaglig positiv effekt på din ledhälsa.

Guider:

Bromelain är en aktiv substans som kan hittas i ananas, som framför allt används för dess antiinflammatoriska egenskaper mot ledvärk

Din Guide Till Bromelain | Bästa Bromelain Tillskott 2021

Nyponpulver är en ingrediens i många kosttillskott, särskilt i de som marknadsförs som effektiva mot ledbesvär och ledvärk.

Din Guide Till Nyponpulver | Bästa Nyponpulver Tillskott 2021

Pycnogenol är en form av tallbarksextrakt som har många positiva effekter inom fler olika användningsområden.

Din Guide Till Pycnogenol | Bästa Tallbark Extrakt 2021

Cissus Quadrangularis har använts tidigare inom traditionell medicin, men har på senare tiden blivit populärt som ett tillskott mot ledvärk.

Guide Till Cissus Quadrangularis | Bästa Cissus Tillskott 2021

Kondroitin är ett kosttillskott som tas för att motverka ledbesvär och ledvärk, ofta i kombination med glukosamin. Men fungerar det?

Guide Till Kondroitin | Bästa Kondroitin Tillskott 2021

Boswellia Serrata har tidigare använts inom traditionell & alternativ medicin. Nu används det som en kosttillskott mot ledvärk och ledbesvär.

Guide Till Boswellia Serrata | Bästa Boswellia Tillskott 2021

Grönt te är en av världens mest populära drycker, och används ofta för att förbättra allmänhälsa och främja viktnedgång.

Guide Till Grönt Te Extrakt | Bästa Kosttillskott av Grönt Te 2021

Glukosamin är ett kosttillskott som lindrar symtom vid artros samt ledvärk. Vilket tillskott av glukosamin är bäst för dig?

Allt Om Glukosamin | Bästa Glukosamin 2021

Det bästa MSM-tillskottet kan hjälpa mot ledgångsreumatism, men har även visat på effekter mot att lindra symtom av ledvärk.

Bästa MSM-tillskott 2021: Din Guide till Svaveltillskott

Kollagentillskott är otroligt populärt på grund av dess effekter som bättre hud hår och naglar, samt dess positiva påverkan på ledhälsa.

Bästa Kollagentillskott 2021: En Guide Till Kollagen

Gurkmeja, och specifikt kurkurim är ett av de mest välstuderade kosttillskotten som bidrar med bland annat anti-inflammatoriska egenskaper.

Bästa Gurkmeja 2021: En Guide Till Kurkumin Tillskott