Hur man ska andas vid styrketräning är ofta en aspekt som många ignorerar, men som också har en stor påverkan på kvalitén av din träning.

Läs Mer

Den ultimata guiden för att bygga stora muskler. Här finns all information du behöver för att bygga stora starka muskler så snabbt som möjligt.

Läs Mer

Viktigaste Punkterna: 1.För att se konsekvent utveckling så är det viktigt att spåra detta. 2.Att använda sig av några simpla metoder för att spåra din fysikutveckling så kan du använda denna data för att ta strategiska beslut som tar dig närmare din drömfysik. 3.Att bygga muskler och bränna fett är ingen gissningslek om man vet

Läs Mer

Har du svårt att veta om du borde deffa eller bulka? Lär dig urskilja exakt när du borde bulka eller deffa utifrån din personliga position.

Läs Mer

Autoreglerad styrketräning med hjälp av RPE (rated percieved effort) kan vara något för dig som vill maximera dina träningsresultat.

Läs Mer

Periodisering av styrketräning är ett grundläggande och viktigt koncept att förstå för att optimera sitt träningsupplägg och resultat.

Läs Mer