Om du letar efter ett simpelt, flexibelt & effektivt träningsprogram kan ett träningsprogram med över/underkroppsfokus vara perfekt för dig.

Läs Mer

Push/Pull/Legs eller Press/Dra/Ben träningsprogram har funnits hur länge som helst eftersom det är ett simpelt och effektivt träningsprogram.

Läs Mer

Letar du efter ett bra träningsprogram, men alla du testar passar inte dig. Då är denna guide för dig. Lär dig hur du bygger ditt eget träningsprogram.

Läs Mer

När det kommer till bodybuilding är Arnold Schwarzenegger ett namn man inte kan ignorera. Att träna som Mr. Olympia vinnaren är något du bör prova.

Läs Mer

Här kan du läsa om ett väldigt intressant träningsprogram, P.H.A.T eller “Power Hypertrophy Adaptive Training” där du tränar för både styrka och massa.

Läs Mer

Vi har alla varit nya på gymmet och det kan vara svårt att veta vart man ska börja. Om du läser det här är du antagligen en av dem. Med detta träningsprogram kommer du få svar på dem vanliga frågorna. I tidigare inlägg har jag skrivit om basövningarna och att du bör koncentrera dig på att använda

Läs Mer