Starting Strength är ett otroligt effektivt och populärt styrketräningsprogram för nybörjare som strävar efter att bli starkare.

Läs Mer

Nybörjare till styrkelyft har mycket nytt att lära sig. Här hittar du all information kring styrkelyft du behöver samt ett styrkelyftsprogram för nybörjare.

Läs Mer

Letar du efter ett bra träningsprogram, men alla du testar passar inte dig. Då är denna guide för dig. Lär dig hur du bygger ditt eget träningsprogram.

Läs Mer

Här kan du läsa om ett väldigt intressant träningsprogram, P.H.A.T eller “Power Hypertrophy Adaptive Training” där du tränar för både styrka och massa.

Läs Mer

Stronglift 5×5 träningsprogrammet är perfekt för dig som vill bli mycket starkare och samtidigt lägga på dig muskler. Här finns allt du behöver veta om 5×5.

Läs Mer

Vi har alla varit nya på gymmet och det kan vara svårt att veta vart man ska börja. Om du läser det här är du antagligen en av dem. Med detta träningsprogram kommer du få svar på dem vanliga frågorna. I tidigare inlägg har jag skrivit om basövningarna och att du bör koncentrera dig på att använda

Läs Mer